Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Fitness apparaten professioneel

De aanschaf van fitnessapparaten is vaak een hele klus. Er zijn talloze fitness apparaten professioneel op de markt, met elk hun eigen productlijnen. Toch verschillen de fitness apparaten vaak in kwaliteit. Het is dan ook belangrijk dat u zich van te voren goed gaat oriënteren op het diverse aanbod aan fitnessapparaten en apparaten van de juiste kwaliteit kiest. Merken als Panatta, Technogym en Life Fitness zijn zeer populair vanwege hun uitstekende kwaliteit, en verkrijgbaar bij Fitness Occasions!

Fitnessapparaten professioneel
aanschaffen voor uw sportschool?

Bent u eigenaar van een sportschool en wilt u graag (nieuwe) professionele fitnessapparaten kopen voor uw leden? Dan is het verstandig om u vooraf goed te laten adviseren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij fitnessapparaten kopen. Wellicht is het voor u gunstiger om te huren? Of past een ander merk beter bij uw wensen? Kijk ook eens bij onze online aanbiedingen, en kom extra voordelig je fitness apparaten professioneel kopen!

Ook professionele tweedehands
sportschool apparaten!

Bij Fitness Occasions heeft u tevens de mogelijkheid om tweedehands fitnessapparaten voor professioneel gebruik te kopen. Deze fitnessapparaten zijn zorgvuldig gecontroleerd en opnieuw afgesteld, zodat ze weer zo goed als nieuw zijn! Ook bij eventuele storingen, defecten of voor losse onderdelen kunt u terecht bij het ervaren team van Fitness Occasions.

Fitnessapparaten professioneel
kopen bij Fitness Occasions

Fitness Occasions heeft een zeer uitgebreid assortiment aan fitnessapparaten professioneel. Onze professionele fitnessapparaten van de beste merken zijn gericht op het trainen van het hele lichaam, of op het trainen van specifieke spiergroepen. Van Technogym tot Panatta: al onze productlijnen zijn van de beste kwaliteit. Wij bieden diverse cardio sportschool apparaten en zogenaamde strength-apparaten in diverse productlijnen.
Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?
Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.