Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Onderdelen

Originele onderdelen

Wij reviseren fitnessapparaten volledig met originele onderdelen. Wij hebben de ervaring en technische expertise om gebruikte apparatuur weer op topniveau te brengen. Wij leveren ook de originele onderdelen voor de topmerken fitnessapparatuur. Maak gebruik van 30 jaar ervaring in onderhoud en revisie. Vraag de actuele catalogus aan voor een overzicht van ons onderdelenprogramma.

Panatta onderdelen catalogus

Download de gratis Panatta Sport onderdelen catalogus

Panatta Sport heeft een uitgebreid aanbod aan onderdelen voor hun hoogwaardige fitnessapparaten. Vraag de actuele Panatta Sport onderdelen catalogus aan via onderstaand formulier.

Zekerheden voor ondernemer én leden

Bestel gerust fitnessapparatuur bij een anonieme webshop. Dat scheelt waarschijnlijk in aanschafkosten. Maar kijk niet raar op als levensduur, kwaliteit en uitstraling tegenvallen en je leden ergens anders gaan sporten. Kies daarom voor de zes zekerheden van Fitness Occasions.
Kwaliteit
Wij leveren topkwaliteit. Nieuwe apparatuur van topmerken, gebruikte apparaten die volledig zijn gereviseerd.
Eerlijke prijs
Fitness Occasions is niet altijd de allergoedkoopste. Je kunt wel altijd rekenen op een eerlijke en transparante prijs.
Snelle levering
We leveren jouw bestelling zo snel mogelijk. Dat betekent dat jij je leden direct de nieuwste apparatuur kunt bieden.
Advies op maat
Elke fitnessclub en elke fitnessondernemer is anders. Met onze ervaring, kennis én betrokkenheid kunnen we je altijd een advies geven dat past bij jouw situatie, behoefte en leden.
Persoonlijke service
Wil je kopen of leasen? Nieuwe of refurbished apparatuur? Apparaten in je eigen huisstijl? Periodiek onderhoud of op afroep? We stemmen onze service af op jouw wensen.
Verstand van jouw markt
Fitness Occasions is al 30 jaar partner van succesvolle fitnesscentra. We kennen de markt en weten wat belangrijk is voor ondernemers en leden.

Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?

Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.