Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Al 30 jaar partner van
fitnessondernemers

Waar gaat het om?

In een markt waar de prijs bepaald wordt door korting, staan wij voor goed product met een eerlijke prijs! Wat is korting waard als succes uitblijft?

Wij zijn er voor de fitnessondernemer. Naast het leveren van het product is het aan ons om onze kennis te delen met jou als fitnessondernemer. Jij moet zowel kunnen rekenen op je apparatuur als op je partner. Jouw succes is ons succes.

Ruimte om te ondernemen

Het aantal potentiële leden is beperkt in je regio en ondertussen is er een moordende concurrentie. Je bent actief in een vechtmarkt als fitnessondernemer. Maar voor ondernemers met lef, inzet en het vermogen om anders te durven denken is er volop ruimte. Kies nu voor het verbeteren van je fitnessonderneming. Kies voor kwaliteit! Wij ondersteunen je met fitnessapparatuur – nieuw en refurbished – ondernemersadvies en slimme leaseoplossingen.

Alle keuzevrijheid

Als fitnessondernemer wil je keuzevrijheid en ruime mogelijkheden. Kies je voor gereviseerde fitnessapparatuur of voor nieuwe fitnessapparatuur? Investeer je in één keer of is een leaseoplossing een betere optie voor je? Ga met ons in gesprek en we komen altijd tot een oplossing.

We staan voor je klaar!

Je ontmoet bij ons een uiterst betrokken en deskundig team. Wij zijn er altijd voor je, als je vragen hebt, advies wilt of even wilt sparren over keuzes en beslissingen. Wij kennen de fitnessmarkt goed en weten wat ondernemers en klanten beweegt. Neem contact met ons op!

Algemeen Directeur
Rob Wagemaker

Tel:+31(0)628768899 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Service / Sales
Tom Vestergaard

Tel:+31(0)639264357 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Service
Robert Langenhof

Tel:+31(0)548-539720  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Service
Luca Wagemaker

Tel:+31(0)548-539720  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Instructrice
Brenda Wagemaker

Tel:+31(0)548-539720  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk en luister naar onze podcasts waarin we actuele zaken, nieuwe trends en vragen van fitnessondernemers bespreken. Een ontspannen setting waarin we met professionals en gasten de stand van de fitnessmarkt doornemen. Een aanrader voor iedereen die zakelijk actief is in de wereld van fitness.
FAQ
Zit er garantie op de refurbished fitnessapparatuur van Fitness Occasions?
Wij reviseren de gebruikte fitnessapparaten volledig met originele onderdelen. Op de onderdelen krijg je uiteraard de garantie die daarvoor geldt. Bij aankoop van een refurbished fitnessapparaat heb je bovendien 3 jaar garantie van Fitness Occasions op de vlekkeloze mechanische werking van het apparaat in zijn geheel.
Wat houdt de leaseconstructie van Fitness Occasions in?
Je kunt nieuwe of gebruikte apparatuur direct kopen van Fitness Occasions. Soms is het voor een fitnessondernemer slimmer en handiger om de cashpositie niet te belasten en fitnessapparatuur te leasen. Daarvoor bieden we verschillende oplossingen, met termijnen, bedragen en afspraken die passen bij je onderneming en ondernemersfase. Neem contact op voor een afspraak of een voorstel.
Welke merken biedt Fitness Occasions?

Fitness Occasions is exclusief leverancier van het Italiaanse topmerk Panatta Sport in Nederland en Duitsland. Panatta is toonaangevend in stijlvolle en hoogwaardige cardio- en krachtapparatuur. Daarnaast bieden we nieuwe en refurbished fitnessapparatuur van topmerken als TechnoGym, Matrix en LifeFitness.

Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?

Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.