Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Fitness apparatuur winkel

Op zoek naar een fitness apparatuur winkel? Behoefte aan top producten, merken en services voor een eerlijke prijs? Dan ben je bij Fitness Occasions aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen uitstekende producten, wij zijn er ook voor jou als ondernemer. Wij delen graag onze kennis met je: jouw succes is ons succes. Als fitness apparatuur winkel staan wij voor je klaar. Ons uiterst betrokken en deskundige team helpt je graag verder op weg met belangrijke keuzes en beslissingen. Wij weten wat ondernemers en klanten beweegt.

Fitness apparatuur winkel;
onze producten

Als ondernemer heb je behoefte aan een fitness apparatuur winkel die kwaliteit levert. Fitness Occasions begrijpt dit. Daarom bieden wij je graag verschillende producten en merken aan, die passen bij jouw voorkeuren. Je bent op zoek naar kwaliteit en betaalbaarheid. Daarom bieden wij zowel gloednieuwe als refurbished apparatuur aan. Ook kan je bij ons terecht voor producten met betrekking tot hygiëne en veiligheid. Fitness Occasions is van alle markten thuis.

Refurbished fitness apparatuur

Naast nieuw fitness apparatuur, bieden wij ook refurbished producten aan. Producten die niet splinter nieuw zijn, maar nog steeds de hoge kwaliteit hebben die je van ons gewend bent. Onze tweedehands fitness apparaten worden altijd gecontroleerd en opnieuw afgesteld, zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken.

Hygiëne en veiligheid

Als fitness apparatuur winkel begrijpen we hoe belangrijk hygiëne en veiligheid is voor jou en je klanten. Vooral in tijden als deze. Daarom bieden wij je graag verschillende producten aan, die de hygiëne en veiligheid van jouw onderneming verbeteren. Denk aan mondkapjes, vloerstickers en mobiele was units.

Verschillende top merken

Als fitness apparatuur winkel bieden wij je altijd de beste merken aan, zodat jij en jouw klanten kunnen profiteren van de kwaliteit. Zo zijn wij exclusief leverancier van het populaire Italiaanse merk Panatta Sport: een toonaangevend merk op het gebied van cardio- en krachtapparatuur. Daarnaast beschikken wij over meer top merken: Matrix, TechnoGym en LifeFitness.

Financieringsmogelijkheden

Een fitness apparatuur winkel met financieringsmogelijkheden? Dan ben je bij Fitness Occasions aan het juiste adres. Ons betrokken en deskundige team helpt jou als ondernemer graag verder op weg. Door fitness apparatuur te financieren, houd je meer budget over voor andere belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan het personeel, de marketing of andere aspecten die jouw onderneming helpen groeien. Ook voor het leasen van fitness apparaten kan je terecht bij onze professionals.

Onze service

Als fitness apparatuur winkel helpen wij je graag verder op weg met onze services. Met ruim dertig jaar ervaring weten wij dat je als ondernemer genoeg aan je hoofd hebt en je wel wat ondersteuning kan gebruiken. Onze service is altijd persoonlijk en past bij jouw behoeften en situatie. Wij leveren snel, geven persoonlijke ondersteuning en reageren altijd snel wanneer je contact met ons wilt.

Kies voor Fitness Occasions; dé fitness apparatuur winkel

Kortom: ben je op zoek naar een fitness apparatuur winkel? Kies dan voor Fitness Occasions. Verschillende producten, top merken, financieringsmogelijkheden en klantvriendelijke services. Met onze dertig jaar lange ervaring weten wij wat jij als ondernemer nodig hebt om te kunnen groeien. Daarnaast bieden wij altijd kwaliteit voor een eerlijke prijs en geven we je advies op maat. Laat je vooral inspireren door onze klantcases. Benieuwd of wij jou verder kunnen helpen?
Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?
Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.