Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Life fitness

Life Fitness ontwikkelt producten en innoveert mee, met de sporter en fitnessclub in gedachten. Het is hun missie om oplossingen te bieden die de wereld in beweging houden en mensen te helpen actieve en gezonde levens te leiden. Met een zeer breed assortiment is het een populair merk in de fitnessbranche. Fitness Occasions biedt een uitgebreid assortiment aan apparatuur van dit merk, zowel nieuwe als tweedehands apparaten.

Life fitness:
al meer dan 45 jaar

Alle apparatuur wordt uitvoerig getest en geëvalueerd. Om alle producten uitvoerig te testen kunnen de werknemers van Life Fitness zelf de producten dagelijks gebruiken op kantoor in een speciaal ingerichte showroom. De beste manier om alles te weten te komen van fitnessproducten is immers door ze elke dag zelf te gebruiken. Life Fitness verandert mee met de mens, en past haar apparatuur daarop aan. Al meer dan 45 jaar zijn ze zeer populair in verschillende branches: fitnessclubs, hotel en wellness, medisch, personal training, defensie, golf, onderwijs, bedrijfsfitness en meer.

Verschillende productlijnen
Life fitness

Life Fitness heeft verschillende productlijnen. Van cardio tot group training en krachtapparatuur. Fitness Occasions biedt zowel nieuwe apparatuur als tweedehands apparatuur van dit innovatieve fitness merk.

Hulp nodig bij de aanschaf
van uw apparatuur?

Wilt u graag hulp bij de aanschaf van uw Life Fitness apparaten? Het ervaren team van Fitness Occasions staat graag voor u klaar om u te helpen bij de aanschaf van de juiste apparaten. Elke sportschool is anders, en daarom is een goed advies extra belangrijk. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!
Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?
Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.