Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Life Fitness crosstrainer

De crosstrainer is al jarenlang een razend populair fitnessapparaat in de sportschool. Het betrekt zowel de beenspieren als het bovenlichaam en zorgt hierdoor voor een hoger calorieverbruik. Dit maakt het een ideaal apparaat om aan bijvoorbeeld je conditie te werken of kilo’s te verliezen. Er zijn vele verschillende crosstrainers op de markt en hierdoor kan het best lastig zijn om de juiste te vinden. De Life Fitness Crosstrainer is bijvoorbeeld erg populair.

Life Fitness crosstrainer
bij Fitness Occasions

Zoekt u een crosstrainer voor uw sportschool om op een leuke wijze snel resultaten te boeken? Het team van Fitness Occasions helpt u graag om voor u een passende crosstrainer te vinden. Fitness Occasions biedt diverse crosstrainers in diverse prijsklassen met uitdagend trainingsprogramma’s en innovatieve functies. Bovendien kunt u bij ons terecht voor tweedehands crosstrainers. Deze fitnessapparaten zijn zorgvuldig gecontroleerd en weer op de juiste manier afgesteld, zodat ze weer zo goed als nieuw zijn! Storingen, defecten of losse onderdelen nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Life Fitness crosstrainer
bij Fitness Occasions

Fitness Occasions heeft een zeer divers aanbod aan crosstrainers van Life Fitness. De crosstrainers zijn perfect voor iedereen die onder ingewikkelde instellingen eigenlijk direct van start wil gaan met trainen. De stevige crosstrainers hebben een lange levensduur en garantie. De training verloopt stil en in een vloeiende beweging. Life Fitness crosstrainers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en een mooi design.
Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?
Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.