Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Hoge kwaliteit Matrix
Fitness apparatuur!

  • Home
  • Hoge kwaliteit Matrix Fitness apparatuur!
Matrix Fitness is een populair Nederlands merk voor professionele fitnessapparaten. Niet alleen nieuwe, maar ook tweedehands apparatuur van dit populaire merk is verkrijgbaar bij Fitness Occasions. Heeft u een storing of defect op uw fitnessapparaten? Ook dan kunt u ook bij Fitness Occasions terecht.

Matrix Fitness: topkwaliteit
met de beste garantie

Kiezen voor Matrix betekent een duurzame relatie gericht op uw succes. Matrix is wereldwijd een van de meest toonaangevende - en snelst groeiende - fitnessmerken. Matrix Fitness staat bekend om innoverend te denken, nieuwe ideeën en creativiteit te uiten bij het aangaan van uitdagingen. Met duurzame toestellen, soepel draaiende motoren en lage onderhoudskosten is Matrix een populair merk in fitnessland.

Smart interfaces

De toestellen van Matrix zijn uitgevoerd met Smart Interfaces. Dat betekent dat de interfaces speciaal geoptimaliseerd zijn voor fitnessomgevingen. Matrix heeft onder andere lage krachttoestellen die het gezichtsveld niet hinderen en bijzonder veel aandacht voor kleine details op elk gebied.

Verschillende productlijnen van Matrix

Matrix Fitness heeft verschillende productlijnen voor cardio, krachtapparatuur en apparatuur voor group training. Van enkelvoudige stations, meervoudige stations, racks en platforms, ascent trainers tot steppers en loopbanden: Matrix heeft het. Fitness Occasions biedt een zeer uitgebreid assortiment aan Matrix Fitnessapparaten.

Interesse in ons apparatuur van Matrix Fitness?

Wilt u graag hulp bij de aanschaf van uw Matrix apparaten? Het ervaren team van Fitness Occasions staat graag voor u klaar om u te helpen bij de aanschaf van de juiste apparaten. Elke sportschool is anders, en daarom is een goed advies belangrijk. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!
Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?
Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.