Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Panatta

Panatta is een populair Italiaans merk voor professionele fitnessapparaten. Met een bijzondere look and feel, is het enorm populair door heel Europa. Voor de Nederlandse en Duitse markt is Fitness Occasions een exclusief dealer van Panatta Sport. Niet alleen nieuwe-, maar ook tweedehands apparatuur is verkrijgbaar bij Fitness Occasions. Maar ook voor storingen en defecten van de apparatuur kunt u terecht bij Fitness Occasions. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Een Italiaans merk
kwaliteitsapparatuur

Voordat Fitness Occasions zich in 1998 specialiseerde in tweedehands kwaliteitsapparatuur, was de eigenaar behalve sportfanaat jarenlang monteur bij het Italiaanse merk Panatta. “Niet geheel toevallig, want ik heb met mijn familie tot mijn 24e in Italië gewoond en ben dus tweetalig opgegroeid. Dat zag ik vroeger niet als iets bijzonders, maar in mijn werk heb ik er veel profijt van. Ik ken alle finesses van dit topmerk. Geweldig om ze nu officieel te kunnen vertegenwoordigen.” Aldus Rob.

Verschillende Panatta
productlijnen

Panatta Sport heeft verschillende productlijnen. Van cardio, strength, rehab tot special lines en van apparaten voor groepsactiviteiten tot krachttraining. Daardoor zijn alle producten zijn herkenbaar aan de prachtige Italiaanse vormgeving en prettig comfort. Bij Fitness Occasions kunt u terecht voor de volgende productlijnen: Sec Line, Evo Line, XP Luxe Line, HP Line, Fenix Cardio en er is een speciale sport lijn voor kinderen.

Ook tweedehands
apparatuur beschikbaar!

Ook bij Fitness Occasions heeft u ook de mogelijkheid om tweedehands fitnessapparatuur te bestellen. Want het populaire Italiaanse merk Panatta biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands producten. Heeft u interesse gekregen of bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem gerust contact met ons op!
Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?
Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.