Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Professionele fitnessapparatuur

U wilt professionele fitnessapparatuur voor uw sportschool? De juiste apparaten uitzoeken kan best lastig zijn. Er zijn talloze merken voor fitnessapparatuur verkrijgbaar, met elk hun eigen specifieke productlijnen. Het is daarom belangrijk dat u zich van te voren goed gaat oriënteren op het aanbod. Zo kunt u de fitnessapparatuur van de juiste kwaliteit kiezen.

Professionele
fitnessapparatuur bestellen?

Bent u een sportschool eigenaar en wilt u graag professionele fitnessapparatuur kopen voor uw leden? Laat u dan eerst goed adviseren, zodat u daarna een weloverwogen keuze kunt maken. Op onze website kunt u veel informatie vinden over diverse producten. Kijk ook eens tussen onze online aanbiedingen, en koop je professionele fitnessapparatuur met extra voordeel!

Nieuw én
tweedehands

Alle fitnessapparatuur van Fitness Occasions is van zeer goede kwaliteit, zowel de nieuwe als tweedehands producten. Alle apparatuur wordt in ons filiaal zorgvuldig gereviseerd voordat ze op de markt komen. Ook bij eventuele storingen, defecten of losse onderdelen voor uw fitnessapparatuur kunt u terecht bij het ervaren team van Fitness Occasions.

Uitgebreid assortiment
professionele fitnessapparatuur

Fitness Occasions biedt professionele fitnessapparatuur van enkel de beste merken. Ons aanbod bestaat uit apparaten die gericht zijn op het trainen van het hele lichaam en apparaten die gericht zijn op het trainen van specifieke spiergroepen. Van de merken Technogym tot het Italiaanse Panatta: al onze productlijnen zijn van de beste kwaliteit. Zo bieden wij diverse cardio fitness apparaten en zogenaamde strength-apparaten in diverse productlijnen.
Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?
Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.