Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Technogym

Sportschool apparaten kopen is vaak een hele klus. Er zijn talloze merken fitnessapparaten op de markt, met elk hun eigen productlijnen, net zoals Technogym. Toch verschillen de fitnessapparaten vaak in kwaliteit. Het is dan ook belangrijk dat u zich van te voren goed gaat oriënteren op het aanbod aan fitnessapparaten. Zo zorgt u ervoor dat u apparaten van de juiste kwaliteit kiest. Technogym is een zeer populair merk vanwege de uitstekende kwaliteit die het merk biedt.

Technogym; Marktleider voor
fitness en wellness

Technogym is wereldwijd marktleider op het gebied van oplossingen voor fitness en wellness. De apparatuur is in 65.000 wellnesscentra en meer dan 100.000 woningen over heel de wereld te vinden. Er wordt geschat dat ongeveer 35 miljoen mensen elke dag deze fitnessapparaten gebruiken! Niet zo gek dus dat ook in Nederland dit merk ontzettend populair is.

Technogym apparaten kopen voor uw sportschool?

Bent u eigenaar van een sportschool en wilt u graag (nieuwe) Technogym sportschool apparaten kopen voor uw leden? Fitness Occasions heeft een zeer uitgebreid assortiment aan apparatuur van Technogym. Van Excite Cardio tot Element+ en van ARKE tot OMNIA: Fitness Occasions heeft talloze lijnen voor elke spiergroep. Liever tweedehands apparatuur aanschaffen? Onze apparaten zijn zorgvuldig gecontroleerd en opnieuw afgesteld, zodat ze weer als nieuw zijn! Wilt u liever de apparaten huren in plaats van kopen? Ook dat is mogelijk bij Fitness Occasions! Neem snel contact met ons op, wij helpen u graag!
Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?
Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.