Bel ons op +31 (0) 548 539 720

Technogym loopband

Geen sportschool zonder loopband: de loopband is al jarenlang een populair fitnessapparaat in de sportschool. Het is een ideaal apparaat op aan je conditie te werken of af te vallen. Toch zijn er veel verschillende loopbanden op de markt en kan het best lastig zijn om de juiste te vinden. De Technogym loopband is bijvoorbeeld heel populair.

Technogym loopband
van Fitness Occasions

Technogym heeft een zeer divers aanbod aan loopbanden. Er zijn verschillende typen op de markt voor een ultieme hardloopervaring. Met gepersonaliseerde trainingsprogramma’s, directe feedback en een weergave-app die naadloos geïntegreerd is. Een technogym loopband biedt de perfecte balans van demping en responsiviteit. Het innovatieve loopoppervlak past zich aan aan uw loopwijze, en dempt de schokken. Dit vermindert het risico op blessures.

Running Music bij een
Technogym loopband

Een aantal apparaten van Technogym zijn voorzien van Running Music. Deze kiest de muziek die het best bast bij het hardloopritme van de gebruiker - een muzikaal interactieve loopband!

Nieuwe en tweedehands loopbanden
bij Fitness Occasions

Op zoek naar een loopband (of loopbanden) voor uw sportschool? Het team van Fitness Occasions helpt u graag om voor u een passende loopband te vinden. Fitness Occasions biedt diverse loopbanden in diverse prijsklassen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor tweedehands loopbanden. Deze apparaten zijn zorgvuldig gecontroleerd en weer juist afgesteld, zodat weer als nieuw zijn! Ook bij eventuele storingen, defecten of voor losse onderdelen kunt u terecht bij het professionele team van Fitness Occasions.
Op zoek naar nieuwe of refurbished fitnessapparatuur?
Wil je advies over vervanging of uitbreiding? Denk je aan het leasen van fitnessapparaten? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing!
Samen
zorgeloos
ondernemen
Nederland
Fitness Occasions BV
Handelsweg 6
7461 JK Rijssen
(0548) 539 720
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Blijf op de hoogte
Wil je als eerste informatie over de nieuwste fitnessapparatuur, praktische ondernemerstips en aanbiedingen? Ontvang ons gratis magazine.

© 2021 Fitness Occasions. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy statement | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.